January 23, 2011

Tengahari Isnin

Pagi-pagi lagi dah butthurt. Sudahnya, lepak /k/, bukak thread baru. Dapat la lulz sekejap dua. Yang troll, yang serious talk, macam-macam kerenah. Padahal sume kat tempat keje, dok mengula depan pc. Haha.

BTW, thanks untuk yang reply seriously. At least ada gak yang bagi idea camne nak hadap menatang ni. And pada yang 14th floor, belok kiri bla bla bla, mekasih gak sebab bump :D

Aku bagi credit kat sini pun bukan dorang baca. Haha.

So berjalan lagi hari aku, bukak pulak thread lain. Klua crita pasal cikgu pedophile yang rogol student dia umur 12 tahun. Mangai, apa nak jadi la.

ni la muka pedobear tersebut
 
Da macam beruang tanah da muka dia. Konfem femes pic mamat ni jadi meme.
Janganla jadi macam ni. Keje untuk mengajar orang, yang ni dibuatnya menjahanamkan anak orang. Sangat-sangat Ahole.
 
 
 
 
p/s : melayan album Cromok. Otai betul dorang nih, tapi ntah bila baru ada reunion, buat album baru. Klau ada, konfem aku beli, tanak cetak rompak dah. XD

2 comments:

CIK FAFAZ said...

me tengok juga paper pagi tadi.
serius kelakar gila muka nihhhh.
hahaha.

chocobi said...

haha.. muka pedobear memang cmtu.. XD