February 12, 2009

Err, Lagi Tag

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:
[x] nokia n82 / nokia 5320
[x] mazda rx8
[x] lappy high spec
[x] bas yang cepat di uniten
[x] pass trim 2 nih dengan jayanya

Alasan terhadap pilihan tersebut:
[x] smartphone yang hebat
[x] fav it so much
[x] nak buat isi lagu,software dengan game2 yang ganas lagi merapu
[x] supaya senang nak bergerak ke amanah dan dari amanah
[x] agar tak perlu repeat trim ini dengan sedih dan pilunya

5 Impresi terhadap orang yang diminati
[x] caring
[x] setia
[x] honest
[x] err
[x] err

5 Perkara hebat yang pernah dilakukan
[x] result spm yang cantik
[x] survive xcident even 2-2 tangan patah
[x] minum asid masa form 2 (apakah?)
[x] balik dari IOI Mall ke rumah ngan jalan kaki. (++30km)
[x] makan roti canai smpai 12 keping dan seperiuk nasi lemak yang mak buat masa form2

5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi)
[x] music
[x] internet
[x] mobile phone
[x] quake 4,doom 3,doom 4,crysis,half-life 2,siren,silent hill
[x] minyak cap kapak

5 perkara yang dibenci
[x] smoking
[x] drinker
[x] dictators
[x] stupidly expensive stuffs that i want
[x] headache

5 orang yang hendak ditag
[x] shafiq espada
[x] anep bayor
[x] arip ridzwan
[x] umihamira
[x] faffazz

7 comments:

fafaz said...

mnum acid?
gle tol..
:X
nway,
t aku wat eyk tag itu..
okayh?

fakhruddin said...

hahah aku pun nak lepas trimester 2 nih... taknak repeat dowh!!
isk2 cuak gila dgn fizik hari tu
langsung tak boleh jawab
aku tulis formula je ^^

arm said...

ha2.
faz.
itu terjadi bila kesengalan menguasai minda.
XD
oteyh.

oh kudin.
at least dikau ingat formula.
aku lupa trus.
ishk2.
ko balik bile?
aku pa aku suh balik mlm nih lak.
ha2.
ade la pe2 program die tuh.

---

fakhruddin said...

aku balik petang ni, lepas exam
sebab nak buat preparation untuk birthday party anak buah aku
budak2 kecik sekarang untung betul..
baru 3 tahun dah ada party
aku dulu takde pun isk2

arm said...

ha2.
tula.
aku last birthday mak aku sambut masa aku umo 5 tahun.
sampai sekarang, takde siapa ingat pun.
ha2.

XD
lagipun sambut birthday buat apa.

"happy birthday to you,birthday that makes you 1 year near death"

haha

---

heqing said...

to arm:
same as me....
after 5 years old....
nobody celebrate my birthday d....
but actually...
on that particular day....
is not the time to celebrate...
is the time to thanks our mum....
because she really have great pain to let us come to this world....
so.....
no need celebrate la....
just say thanks to our mum...
^^

arm said...

yah.
then d besday shuld b celecrated by moms,not the children.

=]

maceyh mak!~
^^,

---