February 10, 2009

Bluetooth = Gigi Biru

ok,tajuk di atas tiada sebarang kaitan dengan post ini walau sebesar quarks sekalipun.

err.
akhirnya.
hari yang ditunggu dah pun sampai.
habis sudah test-test yang berat, fizik, kalkulus dan kimia.
tinggal ujian makmal saja.

tapi.
minta maaf kepada rakan-rakan aku hari ini tadi, tak pasal-pasal aku tarik muka ketat dengan korang.
aku bukan apa, terlampau bengang,kecewa,sengal, dan lain-lain dengan test fizik aku tadi.
pandang muka receptionist kat library tadi pun rasa nak tumbuk dan tampar dia laju-laju.
nasib la dia wanita. macam mana aku tak rasa nak mengamuk, paper fizik tadi aku totally blank.
formula senang,tinggal substitute nilai pun aku tak tahu.
apa kejadahnya.

err.
dah lama tak mengarang dalam bahasa ibunda,tiba-tiba rasa lain pula.

ah,lantak korang ar nak kata apapun dengan post aku nih.
err,lapar la pulak.
esok ada test lab lagi.
pagi pulak tuh, malas betul la.


[ makin panjang aku tulis, rasa macam makin sengal dan pelik jadinya ayat-ayat aku.]

6 comments:

heqing said...

wen i first saw ur face...
i noe it d....
so its ok....
jz 4gt it...
dun think too much....
nw u hav submit de paper...
nth cn change d...
jz let the God to decide...
relax, k?
act nt only u think lik tis...
me too...
bt wen i think abt i cn go home tis week....
cn meet my parents....
i totally 4gt all unhappy things....
^^

arm said...

err.
i dun care what my marks is.
but i dun want to repeat.
tht gonna make my parents have a hrd time finding money for me n my other siblings.

i dun want.

---

heqing said...

dun think too much....
i believe u sure cn do it....
i noe its hard...
but jz i alwaz say...
believe in urself....
theres still hope in this world....
^^

fafaz said...

xbaek2 mlz2..!
huhu..
btw,
bahasa jiwa bangsa..
snyangilah bahasa anda..
muahahaha..
;)

fakhruddin said...

oho patut la masam je muka tadi
takpe2 aku paham
eh aku pun tak dapat jawab
tak blank tapi tak tau nak buat
bengang jugak la
aku pun tak nak repeat!!!!!!
pressure wooo
family, ytn lagi...
waduh2 pening kok kepala aku ni dong
now i'm targeting 'lulus' je
40 markah pun cukup kalau tak payah repeat...
=((((((

bagus2 bahasa melayu
tapi memang pelik kan?
entah lah, aku pun tak tau kenapa
bm lagi pelik dr bi
dah la orang melayu huhuhu

arm said...

ha2.
err.
to heqing.
oteyh2.
just now finishd play quake 4 at my fren's lappy.
from 11 am till 7 pm.
non-stop.

ha2.
faz.
err,sy malas?
ha2.
ya,laskar bahasa budaya tercinta.

kudin.
huu,aku pn sm.
tapi cne ngn pointr.
xkn nk bg bwh 2
ish2k2.
da la sem1 trim 1 aku pointr skit gile babeng
ishk2.

---