November 24, 2008

Rencana Minda,Luahan Rasa,Semanis Budi Bicara : Versi Merapu

waa,letihnyer. . huhu,mana makcik jr. foodcourt nih,orang nak order tak sampai-sampai lagi. . lolx. .hey ho. .hey ho. . .hurm,aku tataw nape aku suke sangat ngan frasa 'hey ho' nih. .mungkin sebab seronok kot. .hehe.. (^^, )

tiba-tiba rasa nak nangis pulak. .rasa ade yang tak kena pon ade. .owh,tugasan calculus pemberian miss carolyna sila aku tak siapkan lagi rupanya. .bahagian 5.6. .semuanya 70 soklan. .dan aku ade hanya besok pagi hingga tengahari untuk siapkan 35 soklan. . owh,macam mana nih?

haha,baru aku teringat. .ade pihak berwajib yang komen aku pasal penggunaan bahasa formal aku nih. . formal ker?aku tak rasa cam formal pon. . sesudah itu,beliau komen pula,mengatakan bahawa blog-blog karangan aku ini panjang-panjang belaka,betulkah?bukankah memang karangan sepatutnya panjang ke?huhu,suka hati la korang nak komen pe pun. . korang nak baca ke tak nak,itu hak kamu semua. . abah xde hak nak halang kamu,aiman. . kamu nak kawin dengan siapa-siapa pun,abah tak kesah. . bukan aiman sorang saja yang tahu 'tak kesah'. . abah pun tak kesah. . [err,ape aku merapu nih?]

ahad lepas,aku balik rumah,kat puchong. . belum puas lagi aku nak tido atas katil sendiri,tido dalam rumah mak bapak dan kami sekeluarga,da kene balik kampung. . tujuannye,sepupu aku kawen. . so aku pun pegi la. .nak tak nak,kene ikut jugak . .1 hari 1 malam je kat sana. .lepak-lepak dengan sedara-sedara aku. . dapat la jugak bertemu,bersua muka,bertegur sapa,sesama sanak saudara aku. . yang aku tak pernah jumpa pon jumpa gak. . huhu. . happening ke tak?aku malas nak ingat. . aku tak tau. .

owh,mana muchuk aku?[i miss u muchuk. . ]huhu. . .aku rindu kamu. .

haha,aku dapat roomate baru hari nih. .muka die aku tak tengok pon lagi. .maklumat soklan yang diberi,nama die fauzi,fresh degree dan bergaya indie. . fungsi die,menggantikan tempat fikri,untuk jangka masa yang aku sendiri tak tau. . .ntah macam mana la die nih. .bak kata sape ntah,jangan gay dah la. . klau tak. . . . . hangpa pikiq sendri apa buleyh jadi. .

hurm,rase cam da panjang sangat la pulak klau aku continue taip. . kang sorang pon tak baca sebab malas. .nyte. . .

---key off

-_-

2 comments:

fakhruddin said...

esei spm leh la pnjg2
dlm blog x pyh type pnjg2
bukan ade xtra marks or format kne ikot pn
huhu

aku pn dpt roomate br
die tgh tido now
while me, tgh mngadap laptop sblm tido coz td byk sgt study

ha'ah la...
org skang bukan leh caye
muka nmpk normal
ntah2 gay
haha
abes la ko

-xarmx- said...

haha. . .
aku xkira,aku nak panjang-panjang gak. .

huhu,xpe,aku tgk die nih ok jerk. .
boleyh bwk sembang. .
dak mrsm serting. .
but skng fresh deg r. . .

ko punye yg gay kowt. .

haha. . .

beware : fakhruddin's roomate is a GAY!

(^^, )