November 30, 2008

Webmaster,Internet Dan Student Uniten

owh,hari yang indah. . uniten kembali ceria dengan kembalinya senior-senior ijazah sarjana muda dari cuti yang aku agak. . err,mereka-mereka saja yang tahu bagaimana. . server-server intranet,seperti jengkoil,alex,meqna,blinkie[sedia online],extreme,dan lain-lain yang aku tak pula tahu kembali online. .

hari nih juga aku berangkat ke serdang untuk menikmati juadah makan tengahari yang boleyh tahan sedapnyer,jasa daripada kereta rakan serumahku,capiq. . kjadian-kjadian tak diingini turut berlaku kepada kereta tersebut. . nak tahu,tanya tuan punya sendiri. .

namun,langit tak slalu cerah,hujan tak selamanya turun,insiden baru merubah segalanya menjadi sial,tolol,jahanam,apa pun yang kalian rasa sesuai. .

internet uniten semakin sengal,minx id dengan password. . itu xpe lagi,'connection'nya begitu lembab,lebih lebih lebih lembab drpd biasa. . siapa webmaster?apa cer?bagi secure dengan id and password form xpe,tp jangan ar bagi lagi slow!!buat apa lakukan survey kelajuan internet sedangkan hasilnya makin lembab,perlahan,bla bla bla??!!

tepuk bahu webmaster,tanya bile nak improve internet connection. . .

9 comments:

nursyamira said...

teruk sgt ke intenet kat sn duh?
tapela , kau beli broadband je weyy
hehe ;)

am, aku dh link kau
kau je ta link aku
sdey sdey sdey ;(

heqing said...

u stil cn on9 last nite ke?
here langsung cnnot...
keep sayin proxy server cnt find....
arghhhhh.....
2day wakeup early...
come and check all the blog's update...
wah...
u all really fast la....
hahahahaha.....^^

-xarmx- said...

huhu. . .
to syamira. . .
lolx. .
aku sbnrnye xtawu pe mnatang link2 nih. .
but i tink ive got it. .
nnt ek muchuk. .

owh,heqing. .
we are really fast. . .
juz keep tryin to chnge ur proxy stting n whteve dem thing it is..

now back to apartment02. .
those stupid aprtment01. .

huhu

heqing said...

ilmu vry early using apartment02 lo...
u al nw jz use tis ke??

ohya...
thx arm...
really thank you....
wen me was down....
u r de 1 who encourage me....
wen me was unhappy...
u r de 1 who cheer me up...
thx a lot...
i really appreciate it...
cz i found another best fren....
^^

-xarmx- said...

hey2,thnx also 2. .
4 approvn me as ur anothr bez fren. . =]
glad i'm stil on9 when d intrnt r so damn stupid. .
if not,mayb sum1 will be ur another bezfren. . not me. .
huhu. . (^^, )

owh,we all noe apartment02 since in orientation week la. . hehe

me de 1 who ask d faci bout intrnt cnnction. . hehe

---

heqing said...

hahaha...
dun say lik tat la...
tis cal fate.....
and we hav de same hobi...
really diff 2 find someone who lik read so many story buks.....
im really a luckiest person....
i've so many best fren b there 4 me wen i face prob....
thx.....
realy appreciate it....^^

oooic.....
im using apartment02 since orientatation week...
hihihi...
bt nw dunno y...
de line soooooooooo lembap
arghhhhhh!!!!

-xarmx- said...

huhu. . yup2. . .
loading ms commnts also take about a life time to load. .
huhu. .

y uniten become damn n damn stupid day by day?

ishk2. .
y???

---

heqing said...

tula....
open my blog oso hav 2 load so long time....
myspace langsung cnt open....
ym oso cnt sign in....
ishk2....
arghhhh....
geramnye~~

-xarmx- said...

haha. . .
my ym now can open. .
hoho. . .
now chatting2 with my 2 clasmate. .
so sengal la dorg. .
huhu. .

hey,when u goin home?thursday or friday?

---